ORGINEEL BEDRIJFSFEEST? BOEK BUGZZ!

Biertje, balletje, collega’s, je kent het wel: even met je collega’s onder elkaar. Wil je eens wat anders? Schakel dan Bugzz in voor een verrassende culinaire beleving en serveer insecten eten op uw bedrijfsfeest! Bij Bugzz hebben we inmiddels al 3 jaar ervaring met het koken van en gerechten maken met insecten.

Wij zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest een smakelijke invulling krijgt waar iedereen naar uitkijkt. Daarnaast trekken we geheid de aandacht van het personeel. En zullen zij gefascineerd  toekijken hoe wij de heerlijkste gerechten op tafel zetten. Ook zullen ze verrast zijn over de smaak en de gerechten die wij ermee kunnen maken.

Meedenken doen we als de beste. Daarom zijn we ook erg creatief en weten we voor alles een oplossing. Hoe gekker hoe beter voor ons. Van volledige catering tot side gimmick.

Het begrijpelijk is dat u of uw personeel twijfelt over het eten van insecten, omdat het nieuw en spannend is. Maar wij weten dat als mensen het eenmaal proberen 90% zegt: ‘Oh, het is eigenlijk best lekker”.  Daarom zijn wij er altijd om alle vragen te beantwoorden.

Meerdere bedrijven gingen jullie al voor, zoals:

Insecten eten op uw bedrijfsfeest - BUGZZ MENU
Insecten eten op bedrijfsfeest