ORGINEEL FEESTJE, EVENT OF BORREL?
BOEK BUGZZ!

Biertje, wat hapjes en je collega’s. Je kent het wel. Wil je eens wat anders? Even niet over werk hebben, het weer of hoe slecht FC knudde weer gespeeld heeft. Schakel dan Bugzz in voor een verrassende culinaire beleving op uw bedrijfsfeest, waar iedereen naar uitkijkt en lang over na zal praten.

Bij Bugzz hebben we inmiddels al 5 jaar ervaring met het koken van en gerechten maken met insecten. Daarnaast trekken we geheid de aandacht van de gasten. Zij zullen gefascineerd toekijken hoe wij normaal lijkende hapjes en gerechten presenteren die ook nog eens super lekker zijn.

Meedenken kunnen we als geen ander.  We zijn erg creatief en weten we voor alles een oplossing. Hoe gekker hoe beter voor ons. Van volledige catering tot side gimmick.

Het is begrijpelijk dat u of uw personeel twijfelt over het eten van insecten, omdat het nieuw en spannend is. Maar wij weten dat als mensen het eenmaal proberen 90% zegt: ‘Oh, het is eigenlijk gewoon lekker”.  Daarom zijn wij er altijd om alle vragen te beantwoorden, stigma’s te verlichten en mensen vertellen dat ze niet zo moeilijk moeten doen en gewoon opeten die bitterbal. Smaakt gewoon naar bitterbal!

Meerdere bedrijven gingen jullie al voor, zoals:

Insecten eten op uw bedrijfsfeest - BUGZZ MENU
Insecten eten op bedrijfsfeest